Днес Twitter върна акаунта на бившия офицер от американското разузнаване,

...
Днес Twitter върна акаунта на бившия офицер от американското разузнаване,
Коментари Харесай

„Тест, тест, тест. Буча беше военно престъпление на Украйна”: Скот Ритър се върна в Twitter

Днес Twitter върна акаунта на някогашния офицер от американското разузнаване, военния анализатор Скот Ритър, който беше подложен на пожизнен бан от мрежата напролет, когато упрекна украинските управляващи за нещастието в Буча. След възобновяване на акаунта му, Ритър реши да тества свободата на словото, откакто обществената мрежа се причисли към Илон Мъск.

Първият туит на някогашния шпионин гласи: „ Върнах се. Тест, тест, тест. Буча беше военно закононарушение. Украйна го направи. Тест. Тест. Тест ".

След часове туитът се трансформира в фешън. Броят на клиентите на Ritter е повишен от 6 на 13,6 хиляди и продължава да пораства, оповестяват клиентите.

Както Alternativa писа по-рано, американските медии към този момент упрекнаха бизнесмена Илон Мъск във обстоятелството, че откакто Twitter попадна под негов надзор, „ етнически обиди и пронацистки интернет мемове са наводнили “ обществената мрежа. По-специално вестник Washington Post написа, че в обществената мрежа са се появили обидни изявления против чернокожото население и етническите евреи, както и разнообразни нацистки знаци.

На собствен ред в четвъртък предприемачът разгласява обществен апел на страницата си в Twitter, в който увери потребителите, че макар смяната в политиката на платформата във връзка с свободата на словото, обществената мрежа няма да се трансформира в „ пъкъл, където може безусловно всичко. ” Washington Post обаче акцентира, че „ първите часове след покупката (на обществената мрежа) демонстрираха какъв брой мъчно може да бъде осъществяването на това заричане “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР