Днес трябва да внимавате. Всички знаци, които поднася съдбата, се

...
Днес трябва да внимавате. Всички знаци, които поднася съдбата, се
Коментари Харесай

Телци, денят обещава големи възможности!

Днес би трябвало да внимавате. Всички знаци, които сервира ориста, се оказват неприятни, само че човек не би трябвало да изпада в отчаяние. Усмирете личните си упоритости, тъй като несъразмерната горделивост и самочувствие могат да се извърнат против вас и да доведат до злополука.

Овен – Натрупаната в последно време отмалялост може да повлияе отрицателно на настроението и благосъстоянието ви. Има риск да деянията неоправдана неучтивост към тези, които са ви скъпи. Домашната атмосфера, правенето на това, което обичате ще има успокоителен резултат.

Телец – Денят дава обещание огромни благоприятни условия, в случай че не сте мързеливи. Срамежливите представители на знака би трябвало да станат по-общителни. Не всичко ще се получи по този начин, както желаете, само че не се борете с неизбежното.

Близнаци – Като цяло не е най-хубавият ден за диалог, тъй че от време на време си коства да мълчите и да слушате повече. Денят е подобаващ за отмора, пауза в работата, попълване на енергийни запаси. Апетитът може да нарасне.

Рак – Бягайте от отрицателно настроените хора - те могат да разрушат вътрешната ви естетика, успокоение. Но звездите предписват да поддържате връзка с вдъхновяващи хора – можете да започнете нещо ново, да намерите друг път.

Лъв – Късметът ще ви съпровожда, ще се справяте добре с компликациите, само че все пак значимото е да избягвате несъразмерния риск. Опитайте се да не бързате за на никое място, наслаждавайки се на всяка минута успокоение.

Дева – Нуждаете се от отмора, краткотрайно мъртвило надалеч от паниката и всевъзможни проблеми. Хубаво е да прекарвате време у дома или на място, където никой няма да ви безпокои. Ще бъде допустимо да си позволите някои отстъпки, недостатъци.

Везни – Опитайте се да поддържате връзка повече в този ден с околните си, а не с непознати – по този начин ще се чувствате по-комфортно. Като цяло комфортът във всичко през днешния ден е най-важното. Звездите ви поучават да отидете измежду природата, с цел да попълните енергийните си ресурси.

Скорпион – Вие сте по-спокойни и по-сериозни от нормално. Ще покажете своята целеустременост и деловитост при започване на деня, а следобяд ще сте склонни да бъдете мечтателни и сантиментални.

Стрелец – Днес можете да намерите общ език с безусловно всеки. Възползвайте се от това. Вчерашните трудности ще бъдат отстранени или ще престанат да бъдат значими за вас. Добрите вести ще прибавят оптимизъм

Козирог – Емоциите ви раздират от вътрешната страна, само че да ги покажете и да говорите за тях ще бъде прекомерно мъчно. Мълчете, само че гледайте всичко. В този ден даже да има доста проблеми, ще можете да се справите с нещата. Вярвайте в себе си.

Водолей – Днес може да има забавни обрати. Прекалено сте нетърпеливи, не успявате да контролирате страстите си. Ако през последните дни сте били прекомерно претрупани, позволете си да се отпуснете в добра компания.

Риби – Не се претоварвайте, нито физически, нито прочувствено. Опитайте се да прекарате това време със фамилията и приятелите си. Не е желателно да планирате значими срещи и събития, съществени промени за този ден. Полезно е да промените паниката с по-спокойна, по-удобна и предвидима среда, да релаксирате по-често.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР