Днес трябва да отчетем че свършихме добри неща. Бяхме изправени

...
Днес трябва да отчетем че свършихме добри неща. Бяхме изправени
Коментари Харесай

Нинова на старта: Гарантираме сериозно желание да направим кабинет

Днес би трябвало да отчетем че свършихме положителни неща. Бяхме изправени пред доста компликации и провокации. Оставяме страната с стопански напредък и мощна обществена политика, регистрира Корнелия Нинова на старта на договарянията за сформиране на кабинет, откакто Българска социалистическа партия получи третия мандат. В момента социалистите беседват с най-голямата политическа мощ - " Продължаваме промяната "

Загрижени сме обаче за идващите месеци - няма да са леки, чакат ни доста провокации. Затова считаме, да поставим старания да съставим кабинет и да има работещ парламент, увери тя.

Ще обсъдим програмата, която е съответна, ясна, със периоди и която разписахме дружно, осведоми вицепремиерът в оставка.

Гарантираме, че имаме съществено предпочитание да създадем държавно управление. Нямаме желание да тупаме топката и да чакаме избори. Ще водим договаряния с досегашните сътрудници, обърна се Нинова към Политическа партия.

Очакваме от вас да ни предложите министър председател, добави тя.

В последните месеци работихме градивно, постиннахме доста в обществената политика, изключително при най-засегнатите - пенсионерите. Повишаването на пенсиите в посдледните месеци беше повече от последните 10 години, регистрира от своя страна водачът на Политическа партия Кирил Петков и министър председател в оставка.

Имаме максимален напредък на индустриалното произвеждане, напомни той.

Не е нужна спомагателна рецесия на България. 22 закона би трябвало да бъдат признати. 2-та милиарда, които бяха дадени за уязвимите и младите фамилии можеше да са действителност, в случай че 8-те индивида не желаеха да ги усвоят, добави Петков.

Тази стратегия е доста значима за нас, увери министър председателят в оставка. Това е измерител дали обществените средства и отсега нататък ще отиват при хората, сподели Петков.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР