Днес свободата на избор е ограничена. Имаш физическа свобода, каквато

...
Днес свободата на избор е ограничена. Имаш физическа свобода, каквато
Коментари Харесай

Васил Гюров: Всеки трябва да плаща данък обществено развитие

Днес свободата на избор е лимитирана. Имаш физическа независимост, каквато преди нямаше, само че в този момент ни липсва друга независимост. Това съобщи в предаването „ Тази неделя ” музикантът Васил Гюров, който е в листата на Демократична България за евроизборите.
В качеството си на представител на Зелените той ще търси място в европейския парламент.

Всеки би трябвало да заплаща налог публично развиване. Политиката не е мръсна дума, тя е опорочена през последните години. Нейният смисъл е даден от античните гърци. Политиката не би трябвало да бъде непокътната територия за адвокати и изключително политолози. Тя е за развиване на обществото, счита музикантът.

Показват ни красиви естествени гледки, след което те биват застроени за пари. Тук застрояват природата, а след това я търсят на Малдивите, добави той.

Васил Гюров гостува със брачната половинка си Мария Кавлакова, която споделя идеята на Зелените. Тя бе запитана какво мисли за концепцията да се строи върху дюни и да нарастнат санкциите за палатки върху тях.

Какво очаквате да ви отговорим?!, попита възмутена Кавлакова.

Зелените ни назовават терористи, талибани и какво още не. Искаме да опазим природата, това е нашата цел, съобщи Кавлакова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР