Днес свикахме извънредно заседание на Изпълнителното бюро и ръководството на

...
Днес свикахме извънредно заседание на Изпълнителното бюро и ръководството на
Коментари Харесай

Нинова: Купонът наистина свърши, но и времето за общи приказки изтича

Днес свикахме изключително съвещание на Изпълнителното бюро и управлението на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България”. Обсъдихме настоящата информация и оценяваме сериозността на рецесията. Ние сме виновна партия и както подкрепихме решението за изключително състояние, по този начин ще подкрепим и всички рационални ограничения, които предлага спешният щаб, съобщи Корнелия Нинова.

Мястото, където те би трябвало да бъдат обсъждани и одобрявани, е Народното събрание. Нашата парламентарна група е разполагаем там за разискване на всички ограничения и за взимане на нужните решения.

Най-важното за нас, преди всичко, е здравето на хората. Добре е, че се откриха средства за подкрепяне финансово на лекарите, медицинските сестри и медицинския личен състав в лечебните заведения. В момента те са най-важни, само че разбираме, че има дефицит на медицински фрагменти. Затова чакаме в незабавен порядък държавното управление да откри метод за включване на частните лечебни заведения в целия развой. Те обявиха своята подготвеност, само че се оказва, че още никой не ги е потърсил за това. При неналичието на фрагменти, запаси, капацитет, е неприемливо частните лечебни заведения да стоят настрани от процеса. Нашето очакване към държавното управление е да откри метода това да стане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР