Днес сутринта, в 07:30 ч., в дома ми дойдоха двама

...
Днес сутринта, в 07:30 ч., в дома ми дойдоха двама
Коментари Харесай

В БСП получили още призовки по жалбите на Кирил Добрев

" Днес сутринта, в 07:30 ч., в дома ми пристигнаха двама униформени от Съдебна защита, а те по закон извършват наложително довеждане. Прокуратурата се опита се намеси във вътрешнопартийните каузи на Българска социалистическа партия. Отказахме да предадем документи от решения на нашите групови органи, както и да се явим на разпит, на който да даваме пояснение по какъв начин и за какво сме дали своят вот вътре в партията, по време на Националния съвет ", това съобщи Корнелия Нинова на брифинг пред медиите.

" Вече викат на разпит преброителите в Националния на Българска социалистическа партия. Принуждават ме за следващ път аз да връчвам призовки на членове на партията за разпит. Има текст в закона, който споделя, че призоваването може да стане и през шеф, само че да обърна внимание на господа прокурорите, че ръководител на партия не е шеф на членовете на партията. Така че няма да извърша и това напътствие – да връчвам призовки на членове на Националния съвет, които би трябвало да изясняват за какво Кирил Добрев не е позволен на съвещание на Народно събрание, на което той присъстваше ", добави Нинова.

" Сезирали сме посланиците на европейските страни. Сезираме инспектората на Висш съдебен съвет за дейностите на този прокурор ", сподели още Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР