Днес ставам на 46 години. И се справям чудесно. Това

...
Днес ставам на 46 години. И се справям чудесно. Това
Коментари Харесай

Навални на 46 г.: Справям се чудесно. Ще хапна консерва зелен грах със спокойна душа

" Днес ставам на 46 години. И се оправям отлично. "

Това написа на рождения си ден през днешния ден съветският опозиционер Алексей Навални. В известие в своята страница във Facebook той разяснява обстановката си в много оптимистичен звук - най-малко за човек, който се намира в трудова колония.

Той признава, че въпреки всичко " има някои неща, които може да се подобрят - да. "

" Но за всички е еднообразно ", продължава той.

След което стартира да изброява своите достижения - че има любящо семейство, страхотни сътрудници, които " не престават общата ни (екстремистка хаха) идея ".

" Имам и вас - милиони почтени хора, които търсят независимост за страната ни и желят на народа ни благополучие и мир. Аз съм от тези, които получават поддръжка от вас и я усещат всяка секунда. "

Найй-важната част от посланието на Навални остава за края.

" Най-накрая - аз имам голяма и рядка привилегия за днешна Русия: споделям това, което смятам за вярно и работя, както смятам за належащо. Злобните кремълски мошеници нямат власт над мен, макар че са ме затворили в тази дупка ", безапелационен е той.

Навални - в типичния си жанр - не изостави и шегите в днешния си празничен, доколкото това може да се каже, ден.

" Не е ли задоволително всичо, което имам? Мисля, че описът ми е впечатляващ! Затова въобще не се деморализирам и ще хапна празнична консерва зелен грах със спокойна душа "!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР