Днес стартира поредното издание на ежегодния бургаски фестивал на модерното

...
Днес стартира поредното издание на ежегодния бургаски фестивал на модерното
Коментари Харесай

Днес стартира фестивалът „Вода“ в Бургас

Днес започва следващото издание на годишния бургаски фестивал на модерното изкуство „ Вода “, оповестиха уредниците. Много от събитията в програмата му се случват навън. Всичко останало ще е приспособено към настоящите условия на здравното министерство.

В 18.00 часа през днешния ден „ Вода “ стартира с пробния концерт на Мириан Колев – SONIC MEMORY BURGAS! Мириан е тук от няколко дни и записва звуковите атмосфери на града. Те ще станат част от неговото музикално осъществяване. Това - в Часовниковата кула на гарата. После ще можете да видите ЕКСПОЗИЦИЯТА в Часовниковата кула.

„ Ако сте си запазили място за Вътрешни градски пейзажи – осезателен пърформанс в градска среда от „ Театър на сетивата София “ – ПОГЛЕДНЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ В МЕЙЛА! “, поучават уредниците.

Ако не сте - можете да ги потърсите при фестивалните местоположения, с цел да ви запазят час за идващите дни.

В 19.00 ч. през днешния ден е първото зрелище на Искра Проданова – COULD YOU IMAGINE - ненадейно, интерактивно представление, което може да преобърне визиите ви за театралното изкуство. А по-късно можете да поговорите с Искра за нейното зрелище или път в изкуството. Това ще се случи в Модерен Театър.

В 20.30 ч. вижте Ana Lee Evans пред Barbossa. Ана има да ни каже нещо. А по-късно може и да опише забавната си история на подбудител, махленски актьор и бунтовник.

 

Пълната стратегия на „ Вода 2021 “ ще откриете тук:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР