Днес Софийския апелативен съд разгледа жалба на защитата на обвиняемия

...
Днес Софийския апелативен съд разгледа жалба на защитата на обвиняемия
Коментари Харесай

Мъжът убил 32-годишната Кристина остава в ареста окончателно

Днес Софийския апелативен съд прегледа тъжба на отбраната на обвинения за съзнателно ликвидиране Калоян Каймакчийски за изменение на мярката му за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека. 

На този стадий от следствието по досъдебното произвеждане е открито, че на 3 април, на ул. „ Кукуш “ в София, обвиненият предизвикал гибелта на 32-годишната Кристина. Престъплението е осъществено с огнестрелно оръжие.

В днешно съвещание съдът одобри нови материали по делото – протоколи от огледи и разпити на очевидци, както и изводи от осъществените експертизи.

Софийският апелативен съд остави без почитание жалбата на отбраната на обвинения, като удостовери определението на първоинстанционния съд, с което му е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “, оповестяват от прокуратурата.

По делото са събрани задоволително доказателства за съществуване на обосновано съмнение за авторството на незаконното действие. Налице е действителна заплаха обвинения да извърши закононарушение.

Каймакчийски е осъждан два пъти условно - за палеж на кола и за опасност за ликвидиране. Но от преди две години се води оправдан, тъй като е изминал срокът на условното му наказание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР