Днес щяхме да дойдем по АМ Хемус, щеше да е

...
Днес щяхме да дойдем по АМ Хемус, щеше да е
Коментари Харесай

Борисов: Предупредих, че Асен Василев-царят на схемите, ще сложи капан на служебното правителство

Днес щяхме да дойдем по Автомагистрала Хемус, щеше да е подготвена, в случай че ние бяхме на власт, само че идиотия може да се извърши единствено от идиоти да не направиш Хемус, тунелът под Шипка, Автомагистрала Черно море. Това са стратегически планове. Това съобщи водачът на ГЕРБP Бойко Борисов в Ловеч.

Година и половина, две се наслушахме на неистини, а фактът е, че Автомагистрала Хемус я няма. В далечината като пътувате, виждате готовите мостове, само че поради хаоса, който управляваше, е в застой. Към Търговище е подготвена автомагистралата, само че не я откриват, тъй като ще би трябвало да ни поканят, тъй като е с помощта на нас, добави той, представен от novini.bg.

Народ, който се ръководи от идиоти и го прави след 2-ри, си е за наша сметка. Едно по едно делата излизат! Над 4 милиарда и 700 млн. са отишли по посока на Лукойл и Газпром от Вашите джобове, всеки ден, разкри Борисов.

Служебното държавно управление потегли в вярната посока само че малко страхливо. Сега преди няколко дни изтеглиха 5 милиарда дълг, с извънредно висока рента, а ние когато сме теглили, сме взимали с рента най-вече от 0,3%. Как го взеха решение това? Ние като консервативна партия осъждаме това нашите деца и внуци да заплащат сметките на Кирил Петков и Асен Василев.

Преди месец предизвестих, че Асен Василев- царят на схемите, ще постави капан на служебното държавно управление. Именно заемът, който изтеглиха, го тегли действително служебното държавно управление на Радев. А и няма по какъв начин да не го изтегли, тъй като би трябвало да бъдат изплатени пенсиите, за които по този начин се бият в гърдите, че са тяхно дело.

И отново изясняват по какъв начин не им било стигнало времето от 7 месеца да създадат огромни промени, но Вие бяхте 2 година във властта, какви 7 месеца, нали бяхте в служебното държавно управление на Радев? Да не приказваме, че Василев беше и в служебното държавно управление на Плевнелиев, разяснява Борисов.

Никоя друга партия не е била толкоз близка до нас, колкото Продължаваме промяната те бяха на моя етаж в Министерски съвет, имаха съветници, пътуваха по чужбина с нас, а в този момент ни питат какъв брой сме близки с Възраждане, Движение за права и свободи и Стефан Янев.

Ние от ГЕРБ-СДС сме виновни хора и работим и ще продължаваме да работим за единението на нацията, с цел да излезем дружно от рецесията. А тези, които ни докараха тези рецесии, ще получат пестник на изборите глас национален, глас Божи, сподели водачът на ГЕРБ.

" Промяната " могат да действат единствено в безпорядък и вълнения. Затова тяхното държавно управление остави инфлация, обществени политики, изпиващи бюджета и задължения, сподели водачът на МГЕРБ Георг Георгиев.

Управлението на страната изисква отговорност. Това не схванаха анимационните герои Киро и Асен! Ще настояваме европейските институции да проверяват шайката на Промяната, съобщи по тематиката Десислава Атанасова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР