Днес ще станем свидетели на още 5 мача от осминафиналите

...
Днес ще станем свидетели на още 5 мача от осминафиналите
Коментари Харесай

5 мача от осминафиналите в Лига Европа ни очакват днес

Днес ще станем очевидци на още 5 мача от осминафиналите в Лига Европа. Тази вечер от 22:00 часа дуелът сред Барселона и Галатасарай.

Тази фаза на шампионата към този момент стартира нощес с дуелите Порто - Лион и Бетис - Айнтрахт Франкфурт. Република България Лайпциг се класира непосредствено за четвъртфиналите поради служебното премахване на Спартак Москва, а довечера ще проследим представянето на главните любимци за трофея - Барселона и Севиля.

Барса играе все по-силно и в плейофния кръг се оправи с амбициозния Наполи. Сега каталунците ще имат доста по-лек противник в лицето на Галатасарай. Турците са във втората половина на класирането в локалното състезание и надали са способни да окажат сериозна опозиция на “Камп Ноу”.

Севиля ще посрещне Уест Хам, който през сезона доста добре балансира балансира представянето си в Премиър лийг с това в Лига Европа. “Чуковете” са окуражени да продължат похода си в шампионата, само че Севиля е рекордьор по извоювани титли от конкуренцията и няма подозрение, че и тази година гледа към финала.

В дуела сред Аталанта и Байер Леверкузен няма изявен любимец, само че упованията са за доста голове. Брага и Монако като че ли са подценявани от множеството експерти, само че имат капацитет да стигнат надалеч, а не по-малко забавен ще е конфликтът на “Айброкс” сред Рейнджърс и Цървена звезда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР