Днес ще се проведе Общото събрание на акционерите на Левски.

...
Днес ще се проведе Общото събрание на акционерите на Левски.
Коментари Харесай

Икономист няма да попадне в новия Надзорен съвет на Левски

Днес ще се организира Общото заседание на акционерите на Левски. Мероприятието, което ще се състои в Сектор А на стадион " Георги Аспарухов ", ще стартира в 11:00 часа, а участниците в него ще имат опцията да се записват за него час и половина по-рано.

Една от точките, която е заложена в дневния ред, е: " Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството. "

Първата стъпка е разформироване на сегашния Народно събрание, написа " Тема Спорт ". Негови членове сега са мажоритарният притежател Наско Сираков, Венцислав Димитров, Антон Краус и Петър Ганев. Очакванията са, че последният няма да попадне в новия Надзорен съвет. Преди Общото заседание икономистът трансферира част от своите акции на сдружението " Левски на левскарите " и по този метод организацията ще вземе присъединяване на днешното мероприятие.

Той стана част от Надзорния съвет през 2020 година. Ганев бе кандидатурата на Тръст " Синя България ".

Първата точка от дневния ред е: " Вземане на решение за увеличение на капитала на ПФК Левски ". В момента той е 30 669 974 лв. и ще бъде нараснал с нови три милиона акции, които ще са с номинална стойност от 1 лев и емисионна от 5 лева В случай, че бъдат записани по-малко акции, капиталът ще бъде повишен със цената на записаните. От клуба се надяват, че няма да се стигне до втория вид и главната цел ще бъде реализирана.
 Добри вести за Мъри преди дербито с Локо (Сф)
Добри вести за Мъри преди дербито с Локо (Сф)

Кристиан Димитров имаше оток в крайници, само че към този момент е добре
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР