Днес ще се изиграят последните три мача от 28-ия кръг

...
Днес ще се изиграят последните три мача от 28-ия кръг
Коментари Харесай

Три интересни двубоя затварят 28-ия кръг в Примера Дивисион

Днес ще се изиграят последните три мача от 28-ия кръг на испанската Примера Дивисион. Така всички отбори ще са изиграли по една среща след рестарта на сезона.

В първия дуел от 15:00 часа Атлетико (Мадрид) ще гостува в Билбао на Атлетик. " Дюшекчиите " са на шеста позиция с 45 точки и са още в борбата за място Шампионската лига, където са 1/4-финалисти в актуалното издание. Тимът от Билбао е на десета позиция с 37 точки е с дребни шансове за място в Лига Европа.

От 20:30 часа Реал (Мадрид) ще одобри различен баски клуб Ейбар. Един от двата кандидата за купата е задължен да завоюва, тъй като след верашния успех на Барселона разликата е към този момент 5 точки в интерес на каталунците. Срещата ще се играе на подготвителния стадион " Алфредо ди Стефано ", тъй като " Сантяго Бернабеу " е в ремонт.

От 23:00 часа е постоянно забавното северно дерби сред финалиста за Купата на Краля Реал Сосиедад и най-хубавият отбор от провинция Навара - Осасуна. Реал Сосиедад прави доста мощен сезон и сега е на четвърто място с 46 точки. Разстоянието сред Памплона и Сан Себастиан е единствено 82 километра.

Срещите могат да бъдат следени по Max Sport 4 и Sport Plus HD.
 Нов връх на Лионел Меси при успеха на Барселона над Майорка
Нов връх на Лионел Меси при успеха на Барселона над Майорка

Аржентинецът е вкарал най-малко 20 гола в последните 12 сезона в Примера Дивисион
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР