Днес ще се изиграят първите мачове от основната схема на

...
Днес ще се изиграят първите мачове от основната схема на
Коментари Харесай

Ден 2 на Sofia Open и начало на турнирите в Тел Авив и Сеул: Коментирайте днешните мачове


Днес ще се изиграят първите мачове от главната скица на Sofia Open 2022, като в това време ще стане ясно и кои квалификанти ще заслужат място в нея. Пьотр Нестеров ще опита да запише нов триумф в шампионата, като негов конкурент в последния кръг от пресявките ще бъде Драгош Мадарас (№292). Мачът посред им е втори в програмата на Централния корт, която стартира в 12:00 ч. с дуела сред Юго Умбер и Филп Жиану.

Няколко часа по-късно присъединяване си в главната скица ще стартира една от българските звезди – Александър Лазаров. Не преди 18:00 ч. Алекс ще се изправи против Иржи Лехечка (№63), а при победа на осминафинала ще го чака четвъртият подложен Лоренцо Музети.

В последния мач от програмата на Централния корт Микаел Имер и Иля Ивашка ще дефинират първия конкурент на Григор Димитров в шампионата.

Междувременно в Сеул седмият в схемата Миомир Кецманович и Жауме Мунар откриха място на осминафинала, а по-късно през днешния ден Раду Албот ще стартира присъединяване си против лъки неудачника Хироки Мория.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

В Тел Авив ще забележим в деяние една от звездите на шампионата – Доминик Тийм. Негов конкурент на старта ще бъде Ласло Джере, а мачът им е четвърти в програмата на Централния корт, която стартира в 12:00 ч.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР