Днес ще се играят и двата полуфинални мача от CS:GO

...
Днес ще се играят и двата полуфинални мача от CS:GO
Коментари Харесай

Още само 4 отбора останаха в World Finals на BLAST Premier, G2 и m0NESY продължават да пишат история

Днес ще се играят и двата полуфинални мача от CS:GO шампионата BLAST Premier World Finals. Едни от последните борби за годината в заглавието ще срещнат 4 доста класни състава, които ще се борят за огромната премия от 500 000 $ в Абу Даби.

Вчера Natus Vincere отпадна от четвъртфиналите, сходна орис украинците имаха и на BLAST Fall Finals Копенхаген. Този път с тях се оправи Team Liquid, като след изключително тежка и равностойна игра, NA състава прибра мача с 2:1 (16-19, 14-16, 16-9). Резервата на NAVI Андрий " npl " Кухарский още веднъж не съумя да покаже нищо впечатляващо, а другата алтернатива за започващ състезател на " жълтите " Виктор " sdy " Оруджев изигра мощна среща по време на двете карти, на които участваше. Най-блестящ в сървъра се появи ентрито на TL Марекс " YEKINDAR " Галинскис със 73 фрага и 1.38 рейтинг.

В другата борба за деня продължи приказката за G2 Esports. " Самураите " съумяха да измъкнат успеха над Team Vitality след доста странна битка, завършила с 2:1 (16-3, 15-19, 16-11). Илия " m0NESY " Осипов за следващ път сподели на какво е кадърен и записа 63 убийства, само че неговия сътрудник в областта на снайперите France Матю " ZywOo " Ербо също не разочарова с няколко фамозни отигравания, оказали се в последна сметка напразни.

Днес пък от 13:30 OG среща Liquid, а по-късно в 17:00 часа FaZe излиза против G2.

Снимка: BLAST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР