Днес ще преобладава слънчево време. След обяд над Западна и

...
Днес ще преобладава слънчево време. След обяд над Западна и
Коментари Харесай

Очаква ни предимно слънчев ден с температури до 28 градуса


Днес ще доминира слънчево време. След обяд над Западна и Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. На места в планинските региони ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Повишението на температурите ще продължи и оптималните ще са сред 23 и 28 градуса, по-ниски по Черноморието – 15-17, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане постепенно ще се намалява и към края на деня ще бъде малко по-ниско от междинното за април.

Над планините ще доминира слънчево време, след обяд над масивите в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб югозападен, по билата до сдържан западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 17 градуса, на 2000 метра - към 10.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там с ниска облачност и понижена видимост. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 15-17 градуса°. Температурата на морската вода е 12-14. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР