Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има над

...
Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има над
Коментари Харесай

Времето - слънчево, но малко по-хладно

Днес ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има над Югозападна България и западните региони на Горнотракийската равнина и тук-там там ще превали дъжд. Минималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°, дневните ще се намалят и оптималните ще са сред 15° и 20°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 11° - 13°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

В планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна в масивите от Западна България и тук-там там ще превалява дъжд. По върховете ще превалява слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

В понеделник ще е най-вече слънчево и малко по-топло, само че ще стартира нарастване на облачността, междинна и висока. През нощта против вторник вятърът ще се ориентира от югозапад, ще бъде слаб до сдържан и температурите сутринта ще доближават тук-там 10°-11°. През деня облачността ще се вплътни и след обяд и през нощта против сряда от северозапад на югоизток тук-там ще превали. След обяд вятърът ще стане северозападен, ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. През нощта, със захлаждането, на обособени места по високите полета на Западна България, Предбалкана и в североизточните региони, за малко дъждът ще се примесва със сняг, преди преваляванията да спрат. В сряда ще е относително студено. Вятърът ще отслабне, ще бъде от север-северозапад. Облачността ще е променлива, по-често забележителна, без основни превалявания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР