Днес ще преобладава облачно време, на много места ще има

...
Днес ще преобладава облачно време, на много места ще има
Коментари Харесай

Седмицата започва с облачно време, на места ще вали

Днес ще доминира облачно време, на доста места ще има слаби превалявания от дъжд, в планините над 1500 метра - от сняг. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 3° и 8°, а оптималните - сред 10° и 15°. В София минималната температура ще бъде към 3°, оптималната - към 10°, оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието ще бъде най-вече облачно. На доста места ще превалява слаб дъжд. Ще духа сдържан до мощен, североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 14°. Температурата на морската вода е 10°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала с наклонност на увеличаване.
Над планините ще доминира облачно и мъгливо време. На доста места ще има слаби превалявания от дъжд, над 1500 м - от сняг. Ще духа мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 5°, на 2000 метра - към минус 2°.
Във вторник над Източна България ще се задържи най-вече облачно, с превалявания от дъжд, обилни по количество в крайните източни региони. В Западна и Централна България преваляванията ще са на по-малко места и по-слаби, ще има и краткотрайни разкъсвания на облачността. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, а оптималните - сред 11° и 16°.
В сряда ще се задържи прохладно. След краткотрайно понижение, от запад на изток облачността още веднъж за малко ще се усили и тук-там ще превали дъжд. Дневните температури ще са с градус-два по-високи.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР