Днес ще остане облачно и мъгливо. Ще има слаби превалявания

...
Днес ще остане облачно и мъгливо. Ще има слаби превалявания
Коментари Харесай

Пак мъгли и облаци. Ще има и дъжд

Днес ще остане облачно и мъгливо. Ще има слаби валежи от дъжд, на повече места в Източна България, а в североизточните региони дъждът ще се примесва със сняг. След обяд над Югозападна България ще има и краткотрайни разкъсвания на облачността. В Източна България ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 3° и 8°, в София към 4°. Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца. Това заяви Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), съобщи Агенция „ Фокус ”.

Над Черноморието ще е облачно. Ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 6°-8°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще е най-вече облачно, на обособени места ще има слаби превалявания от сняг. Около обяд ще има и краткотрайни понижения на облачността. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Ще прониква леден въздух, с който температурите ще се намалят и оптималната на 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 2°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР