Днес ще има значителна средна и висока облачност. Ще духа

...
Днес ще има значителна средна и висока облачност. Ще духа
Коментари Харесай

Температурите се понижават в събота, но пак остава топло

Днес ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Дневните температури едва ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 27° и 32°.

Над Черноморието
 също ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от изток. Максимални температури на въздуха: 23°-28°. Температурата на морската е 14°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините  ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа сдържан, по високите елементи на Рила и Пирин мощен запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 24°, на 2000 метра - към 16°.

В неделя  ще бъде със забележителна, най-вече висока облачност. В по-голямата част от страната температурите ще останат по-високи от нормалните за втората половина на май: минимални – сред 13° и 18°, оптимални – сред 28° и 33°. Вятърът ще бъде от север-северозапад, слаб до сдържан.

В началото на идната седмица в по-голямата част от страната температурите ще бъдат към момента по-високи от обичайните; по-хладно ще бъде по Черноморието.  Повишава се вероятността за валежи, само че в понеделник ще са на обособени места, основно в планинските региони в Западна България, във вторник на повече места в северозападната половина от страната. Възможна е и гръмотевична активност./ Дарик

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР