Днес ще е предимно слънчево, с по-значителна облачност в сутрешните

...
Днес ще е предимно слънчево, с по-значителна облачност в сутрешните
Коментари Харесай

Прекрасно време в петък!

Днес ще е най-вече слънчево, с по-значителна облачност в утринните часове над Източна България. Ще духа сдържан, в североизточната половина от страната до мощен запад-северозападен вятър, който вечерта ще отслабне. Температурите ще се покачат и оптималните ще са сред 19° и 24°, малко по-ниски по Северното Черноморие, в София - към 20°.

Атмосферното налягане едва ще се увеличи, само че ще остане доста по-ниско от междинното за месеца, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан, по билата и мощен запад-северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, по северното крайбрежие с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан, врменно мощен запад-северозападен вятър, вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 20°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР