Днес ще бъде слънчево, с максимални температури между 29° и

...
Днес ще бъде слънчево, с максимални температури между 29° и
Коментари Харесай

Необичайно горещо до утре, после рязка промяна

Днес ще бъде слънчево, с оптимални температури сред 29° и 34°, по-ниски по Черноморието - сред 23 и 26 градуса, в София – към 30°. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. През нощта ще бъде безоблачно. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще са сред 13° и 18°, в София - към 13°.

Утре денят ще стартира слънчево, само че следобяд от запад облачността ще стартира да се усилва и до вечерта тук-там в Западна България ще има превалявания от дъжд. Максималните температури ще са сред 27° и 32°, в София – към 28°. Ще духа слаб, в Източна България и по Черноморието - до сдържан вятър от югозапад. И край морския бряг ще бъде слънчево. Температурата на морската вода е 15 - 16°. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

Слънчево ще е и в планините. Следобед ще има краткотрайни нараствания на облачността и до вечерта тук-там в масивите от Западна България се чакат краткотрайни превалявания. Вятърът ще е сдържан от запад-югозапад.

Над западната част от Балканите облачността ще се усили и ще стартират превалявания от дъжд, по-значителни в крайните северозападни региони. Вятърът там ще се ориентира от север-северозапад, ще се усили, а температурите ще се намалят. Над източната половина ще се задържи най-вече слънчево и топло.

У нас, в сряда на доста места ще има превалявания, в Северна и Западна България краткотрайно интензивни, обилни по количество и с гръмотевични стихии, а вятърът ще се усили. През идващите дни ще се задържи със забележителна облачност и превалявания, а температурите ще се намалят доста.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР