Днес ще бъде слънчево, около и след обяд - горещо.

...
Днес ще бъде слънчево, около и след обяд - горещо.
Коментари Харесай

Слабо и временно захлаждане през почивните дни

Днес ще бъде слънчево , към и след обяд - горещо . Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 33° и 38°, в София - към 33°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат от 26° до 28°. Температурата на морската вода е от 24° до 26°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

В планините ще бъде слънчево, след обяд над Рило-Родопския масив с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан, по високите елементи краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 28°, на 2000 метра - към 20°.

В четвъртък ще бъде слънчево и горещо, с оптимални температури в множеството места сред 35° и 40°.

В петък с сдържан вятър от северозапад ще прониква малко по-хладен въздух и оптималните температури ще се намалят с 5-6°, само че в крайните югозападни региони и в Горнотракийската равнина към момента ще има стойности към 40°. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над Северна България, само че единствено на изолирани места ще прегърми, допустимо е и да превали.

През почивните дни ще доминира слънчево време и единствено на изолирани места в планинските региони ще превали и прегърми. Температурите и в Южна България ще се намалят, само че ще остане горещо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР