Днес ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността.

...
Днес ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността.
Коментари Харесай

Предимно слънчево в петък

Днес ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Вятърът последователно ще се ориентира от запад-северозапад, в Дунавската низина и западните региони на Горнотракийската равнина ще е сдържан.

Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, а оптималните - сред 13° и 18°, в София минимална - към минус 3°, оптималната - към 13°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 0°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, който денем ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 14°. Температурата на морската вода е към 6°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 22 мин. и залязва в 17 ч. и 59 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 37 мин. Луната в София изгрява в 5 ч. и 37 мин. и залязва в 14 ч. и 11 мин. Фаза на луната: три дни преди новолуние.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР