Днес СГС изслушва свидетели по делото за убийството на Евгения.

...
Днес СГС изслушва свидетели по делото за убийството на Евгения.
Коментари Харесай

Майката на убитата Евгения: Мъжът й е монтирал камери в детските играчки на детето

Днес Софийски градски съд изслушва очевидци по делото за убийството на Евгения. По него подсъдии са Орлин Владимиров и татко му Пламен.

 

Капка Чорбанова съобщи, че съгласно нея и брачна половинка ѝ претекстът за закононарушението не е ревнивост, а веществен - парите за апартамент, който Евгения и Орлин са желали да купят.

 

Тя описа, че не знае фамилията да е имало проблеми. Имало обаче един случай, през април 2021 година - няколко месеца преди убийството, когато Орлин е изгонил от жилището им брачната половинка и детето си, те се върнали на идващия ден. Също по този начин Евгения споделила на майка си, че Орлин ѝ проверявал скрито телефона с кого си написа.  Майката добави, че не знае Евгения да е имала връзка с различен мъж.

 

Тялото на Евгения Чорбанова беше намерено през 2021 година в куфар във водоем. Тя изчезна през октомври, а тялото ѝ беше открито през ноември. Мъжът на убитата употребил телефона ѝ и нейните профили в приложения за връзка. Той взел участие и в издирването на брачната половинка си. Според проверяващите бащата Пламен Владимиров  е съдействал на сина си да прикрие следите на закононарушението. Обвинението показва, че закононарушението е осъществено по изключително непосилен метод за жертвата и тя е осъзнавала какво се случва.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР