Днес се подписва празен чек за нова военна помощ за

...
Днес се подписва празен чек за нова военна помощ за
Коментари Харесай

Зафиров, БСП: Днес се подписва празен чек за нова военна помощ за Украйна

„ Днес се подписва празен чек за нова военна помощ за Украйна. Не можем да бъдем съпричастни с данните и обстоятелствата и с политическия план зад тези обстоятелства. “

Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров на брифинг пред публицисти по отношение на предлагането да предоставим на Украйна неизправни ракети С-300 . По думите му, „ откакто дадем зенитните ракети, комплексите стават ненужни “. Той акцентира, че идната стъпка ще еда дарим и тях.

„ Това е изключителна форма на национално изменничество. Не сме задоволени от информацията, само че не трябва да търсим отговорност от военното управление. Те са си изпълнили отговорностите си да дадат информация за това с какво разполага България. Решението е на държавното управление и политическото управление “ , сподели Корнелия Нинова. По думите й от всички дарения до момента страната ни не е получила нито 1 лев отплата от Европейски Съюз, а основен миг е отсъствието на депутатите-вносители Бойко Борисов, Кирил Петков и Ивайло Мирчев.

„ Това е национално изменничество, което е опасност за националната сигурност. Това е величествен скандал и подигравка с истината и парламентаризма, по тази причина напуснахме пленарната зала “ , отсече Нинова.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР