Днес се навършват 5 г. от решението на Конституционния съд,

...
Днес се навършват 5 г. от решението на Конституционния съд,
Коментари Харесай

Каракачанов: Същите тези, които отстояваха Истанбулската конвенция и джендър идеологията, днес управляват България

Днес се навършват 5 година от решението на Конституционния съд, в което афишира изрично, че Истанбулската спогодба е противоконституционна – фамилията се състои от мъж, жена и техните деца, написа в своя фейсбук профил доктор Красимир Каракачанов, почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

България повлия на цяла Източна Европа, тъй като след дебата, който беше извършен в България през 2017 и 2018 година, както и след решението на българския Конституционен съд, Полша излезе от Истанбулската спогодба. Словакия отхвърли да я ратифицира. Дори страната хазаин Турция, по чието име и на града Истанбул се назовава тази спогодба, също излезе от Истанбулската спогодба. И това се случи, тъй като тогава и в ръководството на България, и в Народното събрание на България имаше български патриоти, безапелационен е Каракачанов и добавя:

„ Аз благодаря на всички български жители, в това число и на моите сътрудници - депутатите от Вътрешна македонска революционна организация, и на деятелите на Вътрешна македонска революционна организация, които тогава бяха дейни и отстояваха правото да запазим българската традиция и да защитим обичайното българско семейство. Кои бяха от другата страна на барикадата? Така наречените умни и красиви от жълтите павета, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Всъщност какво се получава в този момент? Същите тези, които тогава отстояваха Истанбулската спогодба и джендър идеологията, през днешния ден ръководят България. “

Ето и цялата позиция на Каракачанов от фейсбук:

Преди пет години, на 27 юли 2018 година, Българският парламентарен съд излезе с решение, с което разгласи джендърската спогодба, известна като Истанбулска, за противоконституционна.

Конституционен съд разгласи ясно и изрично, че съгласно българската Конституция фамилията може да бъде единствено сред мъж и жена и техните деца. По този метод беше затворена вратата на джендър идеологията на по този начин наречената Истанбулска спогодба, която искаше да отвори пътя към разрушение на обичайното семейство, легализиране на еднополовите бракове и пропагандата на цялата тази идеология в българските учебни заведения.

България повлия на цяла Източна Европа, тъй като след дебата, който беше извършен в България през 2017 и 2018 година, както и след решението на българския Конституционен съд, Полша излезе от Истанбулската спогодба. Словакия отхвърли да я ратифицира. Дори страната хазаин Турция, по чието име и на града Истанбул се назовава тази спогодба, също излезе от Истанбулската спогодба. И това се случи, тъй като тогава и в ръководството на България, и в Народното събрание на България имаше български патриоти.

Аз благодаря на всички български жители, в това число и на моите сътрудници - депутатите от Вътрешна македонска революционна организация, и на деятелите на Вътрешна македонска революционна организация, които тогава бяха дейни и отстояваха правото да запазим българската традиция и да защитим обичайното българско семейство. Кои бяха от другата страна на барикадата? Така наречените умни и красиви от жълтите павета, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Всъщност какво се получава в този момент? Същите тези, които тогава отстояваха Истанбулската спогодба и джендър идеологията, през днешния ден ръководят България и виждаме техните безобразия всеки Божи ден. Защото едно от изискванията, с които Кирил Петков и Бойко Борисов си стиснаха ръцете, беше точно Истанбулската спогодба и по този начин наречените евроатлантически полезности. Същите тези, които тогава бяха срещу българското семейство, които желаеха българските деца да бъдат обект на промиване на мозъка от ултралибералните глобалисти от Брюксел, през днешния ден под формата на по този начин наречените конституционни промени не престават своя поход за заличаване на всичко, което е крепяло българската държавност и българския народ, а точно: неговото семейство, неговата история и историческа памет и неговото достолепие.

Явно сегашните прислужници на външните си началници не желаят ние да имаме дух, не желаят ние да имаме памет, не желаят ние да имаме достолепие. За тях е значимо да бъдат потупвани по рамото от посолствоТО. Това са същите тези, които преди пет години отстояваха така наречен Истанбулска спогодба. Нещата са свързани и неслучайно през днешния ден приказвам за Истанбулската спогодба. Тогава победихме. Преди пет години българското общество и достойните членове на българския Конституционен съд отхвърлиха джендър идеологията и най-малко към този момент защитиха нашите деца от утопиите, че могат да си сменят пола, когато пожелаят. От утопията, че сред еднополови двойки могат да се раждат и възпитават вярно децата. Само че те не се отхвърлят.

Пет години по-късно измислиха следващия удар върху нашето достолепие. Трети март. Пречел им, тъй като сякаш бил обвързван с Русия. Днешната война сред Русия и Украйна е една обстановка, която ще завърши. Да, обстановка, в която има доста жертви. Да, противен факт, в който от едната страна е агресор, а от другата жертва, само че тя ще завърши. Но не можеш поради конюнктурата сега да изтриваш българската история, да се отричаш от нея.

Колкото по-бързо ги изметем, толкоз по-добре за всички нас. Но въпреки всичко през днешния ден, 5 години от една победа, която обществото съумя да завоюва, ще победим и в другата борба, ще си върнем България, тъй като тя не е нито на посолствоТО, нито на посолстваТА. България не е нито на Брюксел, нито на Вашингтон, нито на Москва или Пекин.
https://www.facebook.com/KrasimirKarakachanovVMRO/videos/645707017504005/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР