Днес ресторант „Чайка“ ще посрещне гостите на конкурса „Мис и

...
Днес ресторант „Чайка“ ще посрещне гостите на конкурса „Мис и
Коментари Харесай

Жадни ли сте за красота? Днес е Мис и Мистър Враца в ресторант Чайка

Днес ресторант „ Чайка “ ще посрещне гостите на състезанието „ Мис и Мистър Враца 2018 “ със особено меню и специфичен посетител, научи организация BulNews. Шефът на „ X MODEL GROUP “ Ивайло Йосифов провежда в хитовия хотелски комплекс конкуренцията за най-красивите млади врачани, като дамите ще имат късмет да показват града ни на „ Мис България “.
По този мотив притежателят на заведението Стоян Тинчев е наредил на началник готвачите да приготвят тематично меню, което да дава отговор на събитието. Гостите ще имат опцията да избират сред два куверта, от 30 и от 35 лв.. Но това не е единствената екстра за гостите на състезанието.
Голямата изненада ще бъде присъединяване на настоящата звезда на „ Пайнер “ Валя, която сред обособените дефилета ще изпее най-големите си шлагери.
От ресторант „ Чайка “ оповестиха телефон за резервации, с цел да може всеки да има обезпечено място и умерено да изгледа състезанието в петък. Желаещите да прекарат една приятна вечер в хитовото заведение да звънят на 0879531550. Шоуто е обезпечено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР