Днес Renault обяви, че клиентите на Renault Sport вече имат възможност

...
Днес Renault обяви, че клиентите на Renault Sport
вече имат възможност
Коментари Харесай

Renault представи новата линия R.S. Performance

Днес Renault разгласи, че клиентите на Renault Sport вече имат опция да изразят още по-добре своята персоналност и да си доставят в допълнение наслаждение от притежанието на автомобила си и страстта си към автомобилния спорт като цяло, благодарение на специфична нова гама аксесоари, наречена R.S. Performance.

В портфолиото на новата гама аксесоари R.S. Performance, която е въодушевена от автомобилния спорт, са включени изключително разнородни артикули с насоченост както безусловно към пистата, така и към обслужването на любимата френска бегачка, включително крикове, инструменти и други.

Основен акцент в новата линия аксесори е пилотната разработка на тематика Clio IV R.S., която се отличава със специално разработен екстериорен пакет, вдъхновен от концептуалната разработка . Създаден с идеята да бъде употребен с автомобил, презназначен единствено за тъй наречените Track Days, той ще бъде разполагаем в лимитиран тираж от единствено 250 екземпляра, като всеки един от тях ще включва карбонови спортни седалки, нова изпускателна система, спортни окачване и спирачна система, и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР