Днес, преди по-малко от 20 минути, ГЕРБ, ДПС и БСП

...
Днес, преди по-малко от 20 минути, ГЕРБ, ДПС и БСП
Коментари Харесай

Асен Василев: ГЕРБ, ДПС и БСП искат да откраднат изборите

Днес, преди по-малко от 20 минути, ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия сложиха хартиената бюлетина над законите по Плана за възобновяване и резистентност, които би трябвало да се преглеждат в комисия. Над Закона за бюджета, който би трябвало да се преглежда в комисия, въпреки и орязан. Над това да наложим налог върху свръхпечалбите на енергийните сдружения и на „ Лукойл “ преди 5-ти декември, когато влиза в действие дерогацията. Всичко това е по-малко значимо за тези три партии от това да откраднат изборите с хартиена бюлетина. Ще създадем всичко да попречим на този развой, тъй като това е кражба на вота на българските жители и това е връщане назад към чувалите на ГЕРБ: чувалите с кеш от автомагистралите и чувалите с бюлетини. Това съобщи на брифинг съпредседателят на " Продължаваме промяната ". 

Той изрази вяра " българските жители да не са съгласни с този проект на мръсната машина за правене на избори и кражба на парите на данъкоплатците ".

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от " Демократична България " също изрази неодобрение от метода, по който се случват измененията в Изборния кодекс. " Щеше да има спор, щеше да има комисия, щеше да има чуване на всички причини. Не видяхме това. Видяхме желязно пробутване на това, което хартиената коалиция е решила. Днес са решили да прокарат това, което са си наумили. Да скрепят своя съюз с връщането на хартиената бюлетина в един развой, който по никакъв метод не подсигурява това да се случи по рационален метод и с гаранции. Ако жителите желаят да поддържат тези от нас, които в зала ще се борим срещу това нещо, денят е през днешния ден ", съобщи той. 

Според Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има ( " Демократична България " ), в тази игра се употребява всичко, включително Световното състезание по футбол. " От хартиената коалиция разчитат, че огромна част от хората повече ги интересуват футболните мачове, а не по какъв метод ще гласоподават. Мисля, че софиянци би трябвало да потвърдят противоположното. Разчитаме на тях ", уточни той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР