Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево, но около и

...
Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево, но около и
Коментари Харесай

Слънцето ще се покаже за малко сутринта, но бързо ще се скрие зад облаци

Днес преди обяд ще бъде най-вече слънчево , само че към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. На места в Западна България количествата ще са обилни. Ще има условия и за градушки . Почти без превалявания ще е в източните региони от страната. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен стремителен вятър от южната четвърт, който след обяд в Северозападна България ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 26 и 31 градуса.
 iStock/Getty Images
Атмосферното налягане ще е по-ниско от междинното за месеца.
 iStock/Getty Images
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен вятър от юг-югоизток. Максималните темпераутри ще са сред 20 и 25 градуса. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 19 - 21 градуса.

Преди обяд в планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще има условия и за градушки. В масивите от Западна България преваляванията ще са обилни. Ще духа сдържан и мощен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР