Днес подразделението за разработка на системи за автономно управление на Google- Waymo,

...
Днес подразделението за разработка на
системи за автономно управление на Google-
Waymo,
Коментари Харесай

Waymo с флота от 20 000 електрически и автономни Jaguar I-PACE

Днес подразделението за разработка на системи за самостоятелно ръководство на Google- Waymo, разгласи безусловно наелектризиращо сътрудничество с Jaguar, съгласно което двете страни ще си сътрудничат за разработката на първата в света първокласна автономна кола с напълно електрическо задвижване в света.

Сътрудничеството сред Waymo и Jaguar ще бъде развито въз основата на последните достояния на първата от фирмите в областта на самостоятелното ръководство, като системите ще бъдат интегрирани в представители на първия в историята на автомобилната марка напълно електрически модел- I-PACE.

От Waymo разясняват, че изборът на I-PACE е бил напълно натурален, като автомобилът предлага освен грациозен дизайн, просторен интериор и високи технологи, но и отлични габарити за ръководство в градска среда, опция за бърз заряд

През идващите няколко години Waymo ще добави до 20 000 представителя на изцяло електрическия I-PACE, с които ще могат да бъдат реализирани милиони ежедневни пробега при стантдартни параметри на употреба.



От Waymo разкриват и нови детайлности за бъдещото развиване на системите за автономно ръководство, като разясняват, че всичко едвам в този момент стартира. От компанията анонсират, че бъдещите автомобили ще бъдат съсредоточени върху пътниците, а не към водача, като ще предлагат разнообразни режими на държание. Като такива от компанията показват такъв с главен акцент върху работната среда, друг върху похапването по време на движението, както и върху подобен, по време на който ще може да и да се подремне.

Реалните проби с автономните представителите на Jaguar I-PACE ще започнат още през тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР