Днес подписах указ за назначаването на Янаки Стоилов за конституционен

...
Днес подписах указ за назначаването на Янаки Стоилов за конституционен
Коментари Харесай

Янаки Стоилов става конституционен съдия

Днес подписах декрет за назначението на Янаки Стоилов за парламентарен арбитър. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев .

" Авторитетът му на правист е неоспорим и имам вяра, че това ще бъде венецът на една почтена кариера на ценностен човек и експерт. За министър на правораздаването назначих господин Иван Демерджиев. Той е правист с престиж и позиции, който се утвърди като сполучлив зам.-министър ", уточни Радев.
 Стоилов поддържа номинацията на съдиите за началник на Върховен касационен съд Стоилов поддържа номинацията на съдиите за началник на Върховен касационен съд
Правосъдният министър Янаки Стоилов поддържа номинацията на на Галина Захарова за ръководител на Върховния касационен съд. Захарова, ко...

" Поздравявам Министерство на вътрешните работи за процедурата по отнемането на лиценза на " Делтагард ". Времето на дерибеите свърши. В България е народна власт, в която няма място за частни мелиции ", добави той.

По мотив сезирането на Прокуратурата от здравния министър, президентът уточни, че е слисан по какъв начин може някогашният министър председател Бойко Борисов да плаши българите, с цел да ръководи предизборно техните страхове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР