Днес ПГ на БСП напусна пленарна зала в знак на

...
Днес ПГ на БСП напусна пленарна зала в знак на
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев обясни гневно защо БСП напусна пленарната зала

" Днес ПГ на Българска социалистическа партия напусна пленарна зала в символ на митинг за метода по който ръководещото болшинство постанова жанр на ръководство. За нас не е обикновено да се трансформира дневния ред, с цел да ни лишат от водене на спор. Мислихме, че този " властнически жанр " е отминал, само че продължава ", това съобщи на ексклузивен брифинг в коридорите на Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

Както БЛИЦ писа социалистите напуснаха пленарната зала преди минути.

" Те не могат да формулират дневен ред за една седмица, какво остава да ръководят. Поправяме им всички закони и отклоняват вниманието от ръководителя на здравната каса, тъй като извади схеми и това очевидно ги заплашва. Остро протестираме против този произвол на ръководещото болшинство ", съобщи Стойнев.

" За това напуснахме съвещанието. Управляващите търсят единствено кавги. Проекти на опозицията не влизат и в дневния ред. Те са подготвени да нарушат правилника, с цел да вкарат своите. Караянчева има право да трансформира дневния ред единствено в изключителни случаи. Какво е изключителното през днешния ден? Толкова ли е мъчно да извадите един дневен ред в сряда? Когато се постанова дневен ред, а страдат жителите. Но по кое време ръководещите са мислили за обществото? Никога! ", приключи прочувствено Драгомир Стойнев.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР