Днес от 20:00 часа ЦСКА-София посреща Берое в мач от

...
Днес от 20:00 часа ЦСКА-София посреща Берое в мач от
Коментари Харесай

“Червените” с шанс да настигнат Лудогорец

Днес от 20:00 часа ЦСКА-София посреща Берое в мач от третия кръг на плейофите в първата шестица на шампионата. Отборът на Любослав Пенев е в напредък и през предходната седмица отстрани Лудогорец на 1/4-финалите за Купата на България, а по-късно стигна и до нулево тъждество в Разград, с което резервира възможностите си да нападна купата. “Червените” изостават на три точки от Лудогорец и имат опция да настигнат “орлите” преди тяхното посещение на Левски в на следващия ден.

Пенев остави отвън групата Жеферсон, а върна в нея Енрике Рафаел. Бразилецът ще е титуляр по лявото крило, отдясно ще играе Жоржиньо, а напред ще се разчита на намиращия се в отлична форма Али Соу. Мястото на Жеферсон като ляв бек ще заеме Ангел Лясков. Капитанът Николай Бодуров евентуално ще бъде съхранен за първия полуфинал за Купата на България против Ботев (Пловдив) и централна двойка бранители ще са Валентин Антов и Нуно Томаш.

“Червените” са в серия от 4 мача без позволен гол за първи път през сезона. Те не инкасираха попадение във вратата си против Берое (2:0), Черно море (1:0), Лудогорец (1:0) и още веднъж Лудогорец (0:0).

Берое играе на приливи и отливи напролет. Заралии още нямат победа в плейофите. Те изненадаха Лудогорец като посетител и удържаха 0:0, а след това направиха 1:1 вкъщи с Ботев (Пловдив). Александър Томаш се надява футболистите му да покажат същинските си благоприятни условия на “Българска армия”, само че традицията е напълно против отбора от Стара Загора. Берое има единствено една победа като посетител на “червените” в турнирен дуел - 1:0 на 7 март 2015 година, а от този момент не е отбелязвал гол близо 11 часа при визити на “армейците”.

Беройци не са по никакъв начин безапелационни на учжд терен от началото на сезона, като за последно завоюваха отвън Стара Загора на 8 декември - 1:0 против Ботев (Враца). Последваха 5 гостувания без победа, в това число загуба от ЦСКА-София в средата на март.

Ветеранът Мартин Камбуров ще води офанзивата, подкрепян от португалците Рубен Бригидо и Педро Еуженио. В халфовата линия ще започват Карлос Охене, Яя Меледже и Александър Цветков. На вратата ще е Душан Перниш, а защитното каре ще оформят Александър Василев, Ерол Алкан, Никита Баранов и Иван Бандаловски.

ППЛ - 29 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ЦСКА-СОФИЯ (4-1-4-1): Черниаускас; Турицов, Антов, Н. Томаш, Лясков; Р. Пинто; Жоржиньо, Малинов, Т. Родригес, Е. Рафаел; А. Соу
Старши треньор: Л. Пенев
БЕРОЕ (4-3-3): Перниш; Бандаловски, Баранов, Алкан, А. Василев; Меледже, Охене, А. Цветков; Бригидо, М. Камбуров, П. Еуженио
Старши треньор: А. Томаш

СЪДИЯ: Валентин Железов
СТАДИОН: “Българска армия”
НАЧАЛО: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 3 кръг, събота 13 април  ЦСКА-София 20:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР