Днес от 14:00 часа ще бъде изтеглен жребият за плейофите

...
Днес от 14:00 часа ще бъде изтеглен жребият за плейофите
Коментари Харесай

Трите български отбора в Лига Европа ще научат потенциалните си съперници в плейофите

Днес от 14:00 часа ще бъде изтеглен жребият за плейофите в Лига Европа - последното ходило преди груповата фаза на шампионата. Своите възможни противници с интерес ще чакат и трите български тима, които стигнаха до третия квалификационен кръг - ЦСКА-София, Локомоив (Пловдив) и Лудогорец. Единствено Левски към този момент е навън от конкуренцията.

УЕФА авансово направи разбивки по групи. ЦСКА-София знае, че ще се падне против един от спечелилите от следните 4 двойки: Спарта (Прага) - Трабзонспор, Фейенорд - Динамо (Тбилиси), АЕК Ларнака - Гент и Люцерн - Еспаньол. За да стигнат до мачове с някой от тези отбори, " алените " първо би трябвало да отстраняват Зоря (Луганск).

Лудогорец и Локо (Пд) също ще са непоставени, в случай че се класират за плейофите. Преди това " орлите " ще играят с уелския ТНС, а " смърфовете " ще се опитат да понесат изненада против френския Страсбург.

Лудогрец може да срещне в плейофите някой от отпадналите в пресявките на Шампионската лига - вариантите са три двойки от Шампионския поток и една от двойките с непоставени тимове. Като най-неприятен вид се обрисува изгубилият от дуела сред ПАОК и Аякс. Най-лесен съперник за разградчани може да излъчи двойката Сутиеска - Линфийлд.

За Локо (Пд) измежду евентуалните противници са спечелилите от следните двойки: Антверп - Виктория (Пилзен), Брьондби - Брага, Вадуц - Айнтрахт (Франкфурт), Малмьо - Зрински (Мостар) и Партизан - Малатияспор.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР