Днес от 11.00 часа в Пловдив с военен ритуал и

...
Днес от 11.00 часа в Пловдив с военен ритуал и
Коментари Харесай

Пловдив отбелязва 168-та годишнина от рождението на Стефан Стамболов

Днес от 11.00 часа в Пловдив с боен обред и поднасяне на венци и цветя ще бъде маркирана 168-та годишнина от рождението на Стефан Стамболов на едноименния площад пред постройката на Община Пловдив. В тържественото честване ще се включат боен духов оркестър, внушителен взвод, венценосци и членове на комитет " Родолюбие “.

Слово за държавника ще произнесе Йордан Иванов – Областен шеф на област Пловдив. Водещ на церемонията ще е артистът от Драматичен спектакъл Пловдив - Стефан Попов.

На честването на рождението на Стамболов се чака да участват: Кметът на Община Пловдив, Народните представители от град Пловдив, Председателят на Общинския съвет, генерал-майор Явор Матеев - пълководец на " Съвместното командване на специфичните интервенции “ и шеф на Гарнизон Пловдив, почетни консули, общински съветници, зам.-кметове, районни кметове, представители от Общината, Областна администрация, Общественият медиатор към Община Пловдив, представители на политически и публични организации, жители и медии.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР