Днес Opel разпространи първото изображение на изцяло електрическата версия на многофункционалното си

...
Днес Opel разпространи първото
изображение на изцяло електрическата
версия на многофункционалното си
Коментари Харесай

Това е електрическото Vivaro на Opel

Днес Opel популяризира първото изображение на напълно електрическата версия на многофункционалното си Vivaro, наречена Vivaro-e, и удостовери, че през 2021 година ще забележим и електрическото Combo-e.

Opel Vivaro-e, което ще бъде стартирано на пазара през идната година, ще се предлага с избор сред два типа акумулатори. Първата от модификациите на лекотоварната кола ще бъде оборудвана с батерия с потенциал от 50 kWh, което според компанията ще е задоволително за изминаването на до 200 километра. Вторият вариант ще разполага с батерия с капацитет от 75 kWh за самостоятелност от до 300 километра.

"Opel става електрически ", споделя Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Всички модели на Opel ще бъдат електрифицирани до 2024 година, като клиентите ще могат да избират електрически вид за всеки един от моделите. Еелектрифицираните лекотоварни коли ще бъдат особено важни за тези последни няколко километра в градски условия... Поради тази причина съм изключително благополучен, че Vivaro-e ще бъде налично през идната година, а електрифицираните версии на Opel Combo Life, Combo Cargo и Zafira Life ще дойдат през 2021 година ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР