Днес Opel разкри финалните подробности за изцяло новото поколение на компактния

...
Днес Opel разкри финалните подробности за
изцяло новото поколение на компактния
Коментари Харесай

Електрическият Opel Mokka-e на цена от 23 420 евро

Днес Opel разкри финалните детайлности за изцяло новото потомство на компактния си SUV модел Mokka, включително и неговата цена за територията на Германия.

"С Mokka, ние действително преоткрихме Opel ", коментира Михаел Лошелер, изпълнителен директор на Opel. "Дизайнът и разработката бяха осъществени от нулата тук в Рюселсхайм. Целият екип работи с безпрецедентна пристрастеност и непоклатим ангажимент, с цел да изведем Opel към едно брилянтно и вълнуващо бъдеще. Още с началото на приемането на поръчки, новата Mokka е налична като бензинов, дизелов и изцяло електрически автомобил- клиентът има избор ".

На територията на Жермания, базовата версия на Opel Mokka е оценена на 19 990 евро, а нейната напълно електрическа версия коства 32 990 евро. След калкулирането на локалните преференции и бонуси, цената на електрическия автомобил може да бъде свалена до единствено 23 420 евро.

Opel Mokka-e е оборудвана с електрическа задвижваща система с мощ от 136 конски сили и въртящ миг от 260 Нм. Батерийният елемент на компактното SUV е с капацитет от 50 kWh, а свободният пробег е на равнище от 324 километра.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР