Днес омбудсманът Диана , че трябва да се променят законите.

...
Днес омбудсманът Диана , че трябва да се променят законите.
Коментари Харесай

Гешев: Законодателният процес обслужва интересите на Христо Иванов и спонсорите му

Днес омбудсманът Диана, че би трябвало да се трансформират законите. Затова приканвам депутатите незабавно да прекратят ваканцията си, да се върнат в пленарна зала и да трансформират овехтелия Наказателен кодекс от 1968 година , неработещия Наказателно-процесуален кодекс и, се споделя в изказване на някогашния основен прокурор Иван Гешев , публикувано от основаната от него групировка " Справедливост за България ".

Той показва, че част от народните представители през вчерашния ден са яхнали националния яд по площадите.

Припомняме, че казусът с грубо  18-годишна Дебора от Стара Загора о. От обява на някогашния министър председател и сегашен съпредседател на ПП/ДБ Кирил Петков във " Facebook " излиза наяве, че той е взел присъединяване в митинга пред Съдебната палата в София през вчерашния ден. " Като татко на три дъщери, давам обещание да продължим да се борим и да работим за нужните законодателни промени, тъй че такива нещастия да са неприемливи. Промяната в правосъдната система ще е сложна и дълга, само че нямаме право да стопираме, до момента в който не осигурим същинска правдивост. Всеки ден веселба коства още жертви ", написа Петков.
 Случаят с макетното ножче
Случаят с макетното ножче " взе главата " на зам. окръжния прокурор на Стара Загора

Борислав Сарафов уволни Георги Видев поради позволени съществени пропуски

Гешев пита против кого в действителност стачкува Кирил Петков. " Срещу себе си? Не им е работата там, а да оферират решения на проблемите ", декларира той.

Според някогашния основен прокурор повода за трагичните случаи като този в Стара Загора е, че законодателният развой обслужва котерийните ползи на Христо Иванов и спонсорите му, а не тези на народа.
 Движение за права и свободи, ГЕРБ и ПП/ДБ с два законопроекта внасят промени в Наказателния кодекс
Движение за права и свободи, ГЕРБ и ПП/ДБ с два законопроекта внасят промени в Наказателния кодекс

Домашното принуждение ще се санкционира и при интимна връзка, а наказванията за лека и междинна телесна щета да бъдат увеличени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР