Днес oфициaлнo oтвopи вpaти новият Търговски парк от европейски тип

...
Днес oфициaлнo oтвopи вpaти новият Търговски парк от европейски тип
Коментари Харесай

Oтвopи вpaти новият Ритейл парк от европейски тип в Смолян

Днес oфициaлнo oтвopи вpaти новият Търговски парк от европейски вид в Смолян.

Церемонията по откриването стартира с химна на Родопите „ Бела, съм бела, юначе “, изпълнен от певицата Севда Симеонова и гайдарят Атанас Тодоров. Водеща на събитието бе Веселина Бабаджанкова.
„ Радостен съм, че през днешния ден публично се открива Ритейл парк-Смолян, с което нашите съграждани и посетители получават опцията да станат консуматори на потвърдени международни търговски вериги. Откриването на този парк е значим за икономическото развиване на нашия град. Пожелавам, всеки новоотворен обект да жъне триумфи, доста удовлетворени клиенти, ухилен и положителен личен състав “, сподели при откриването кметът Николай Мелемов.
Представителят на вложителя, Владимир Христов, благодари на Мелемов и неговия екип по тази причина, че с негова помощ са съумели да осъществят този план, както и на всички, които са помогнали това да се случи. „ Горди сме, че към този момент Ритейл парк –Смолян е реалност и сме уверени, че ще е сполучлив и потребен за всички смолянчани и посетители на града “, уточни Христов.
Той сподели, че идната година започва вторият стадий на Ритейл парк-Смолян, тъй като интереса от хората е голям. Все още не е ясно кои ще са новите вериги търговски обекти, тъй като договорите са на стадий завършване, добави Христов. Той бе безапелационен, че ще бъдат качествени и ще добавят Ритейл парка. „ Хората от Смолян имаха потребност и заслужават тези международни вериги да бъдат на една ръка разстояние от тях “, уточни Христов. При построяването на втория стадий са планувани и още паркоместа, с цел да могат хората умерено да си спрат и пазарят.
На събитието участваха зам.-кметът Марин Захариев, зам.-областният шеф Христо Станчев, представители на вложителя, жители.
Ритейл парк –Смолян e ситуиран на повърхност от 12 800 кв. м. на околовръстния път в регионалния град. В него ще има седем магазина, огромна хранителна верига, хипермаркет за бяла и цветна техника, представител на огромна интернационална верига за мебели, магазини за детска, дамска и мъжка мода, както и място за отдих, занимания и хранене. Някои от обектите отвориха порти на 9 декември т.г.
„ Ритейл парк Смолян ” ще дава на жителите и гостите на регионалния град и района съвременна композиция от интернационалните вериги и български артикули на най-хубави цени. B тъpгoвcĸия цeнтъp щe бъдaт нaeти нa paбoтa нaд 150 дyши.
Това е следващият обект, осъществен от огромен вложител в Ритейл парковете. Мащабният план е на стойност към 12 млн. лева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР