Днес очакваме с нетърпение официалното откриване на 75-тото издание на

...
Днес очакваме с нетърпение официалното откриване на 75-тото издание на
Коментари Харесай

Ева Лонгория и нейният безупречен тоалет, който бихме носили всеки ден

Днес чакаме с неспокойствие формалното разкриване на 75-тото издание на филмовия фестивал в Кан. След като предходната година се организира през лятото поради пандемията, то тази се завръща в нормалния си месец май. Звездите към този момент започнаха да идват и една от първите, която бе засечена във фестивалния град бе. Една от музите на L’Oreal към този момент е подготвена да дава фешън музи под небето на Лазурния бряг. Със сигурност има с какво да ни изненада на аления килим, тъй като тя е една от стилните звезди, която следим, само че отвън него се оказа, че също имаме както да си „ откраднем “ от стила й.

Доказа го още с идването си на летището в Ница, облечена със семпла бяла риза, леко разкопчана, в композиция с необятен бежов, до момента в който през раменете си повърхностно бе преметнала ярко сако. С това още веднъж ви демонстрираме какъв брой тънко и елегантно се допълват нюансите на бялото и бежовото, които са извънредно подобаващи са топлите месеци. А този тоалет е изцяло подобаващ за работната седмица и в случай че още се чудите по какъв начин да носите необятния си панталон, ето една стилна концепция.
               

Актрисата от „ Отчаяни съпруги “ ни демонстрира, че с цел да бъде по-небрежен аутфитът, може да се комбинира със спортни обувки, само че в случай че желаете по-изискан резултат, просто заменете маратонките с мокасини или високи токчета. Като акцент в тоалета се открояват бижутата и най-много тъмната чанта на Hermès, която дава баланс и по едно и също време с това незабавно се откроява. По този метод виждаме един безукорен, който по едно и също време е грациозен, само че това напълно не е за сметка на комфорта. А в галерията ни ще откриете и няколко шопинг находки, в случай че желаете да постигнете сходна визия!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР