Днес обръщаме поглед към най-възрастния действащ модел в света Кармен

...
Днес обръщаме поглед към най-възрастния действащ модел в света Кармен
Коментари Харесай

Прекрасна на 91: Най-възрастният модел в света се снима топлес

Днес обръщаме взор към най-възрастния настоящ модел в света Кармен Дел Орефис. Излъчваща жанр и достолепние, тя е фешън икона, която образно потвърждава, че една жена може да наподобява прелестно на всяка възраст. Наскоро звезданата дама се снима за новия брой на списание New You. На корицата на изданието я виждаме паралелно до 69-годишната Бевърли Джонсън - първият афроамерикански модел, който се появява на корицата на американския Vogue.
На една от фотосите в новия брой на списанието виждаме Кармен Дел Орефис да театралничи топлес. Тя лежи на легло по долни дрехи в физически цвят и внимателно прикрива гърдите си със покривка.

                             

                             

Кармен дел Орефис навлиза в стилния свят през далечната 1947-а година, когато е едвам на 13. Само две години по-късно тя към този момент е на корицата на Vogue. Спомня си обаче, че не харесала фотосите, тъй като приличала на момченце и даже признава, че плакала върху тях.

През същата година Дел Орефис печели сред 10 и 25 $ на час. Сума, която и през днешния ден би се определила като " положително възнаграждение ". Десетина години по-късно тя към този момент може да се похвали с работни задължения, които ѝ носят по 300 $ на час, и е великият Салвадор Дали я прогласява за своя муза.

През дългогодишната си кариера Кармен Дел Орефис работи за Dior, Rolex, Chanel и е лице на козметиката Lancester. Тя написа книги за възходите и паденията си, а в чест 80-ия ѝ рожден ден бе направена галерия в Ню Йорк.
                             

Днес Кармен е на 91 години и все пак не е спряла да театралничи пред камерите и по-важното - запазила е женското си омагьосване и жадност за живот. 


                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР