Днес, няколко години по-късно, в софийското метро ще потегли първата

...
Днес, няколко години по-късно, в софийското метро ще потегли първата
Коментари Харесай

Първата розова брандирана мотриса потегли в софийското метро

Днес, няколко години по-късно, в софийското метро ще потегли първата по рода си розова мотриса, друга от тези, в които сме привикнали да се возим всекидневно.

Международният бранд foodpanda трансформира сивотата на подземната железница с живописен розов трен, от чиито порти те приветстват облиците на познати и обичани лица. Мотрисата ще потегли в 10.30 часа от метростанция „ Летище София “.

Появата на ексцентричния трен е кулминационна точка на акцията „ Твоят избор, твоята храна “. Кампанията се реализира с помощта на съдействието и професионализма на колегата на foodpanda в маркетинг интензивностите и връзките - Prodesign.

Инициативата е част от маркетинг тактиката на foodpanda, избирайки млади, динамични и надарени обществени лица, които въплъщават визията и полезностите на марката и неговите консуматори. Компанията приспособява световната тактика към локалните потребности на пазара, взимайки поради локалните особености и близки до потребителите усети и желания.

Лицата, в които foodpanda се припознава, са Владо Карамазов - сполучливият и различим български актьор; Деница Караславова - младата, нашумяла изпълнителка; Иван Тишев и Надя - една от най-популярните български двойки, които въплъщават динамичния забързан градски живот; Стан и Стефи - известни инфлуенсъри и писатели, образец за подражателство на по-младите; и Антоанет Пепе със брачна половинка си Филип и двете им дъщери, въплъщение на актуалното семейство.

Техните облици ще радват потребителите на световния бранд от всички информационни канали - метро, аутдор, цифрови акции. А изборът на мотриса с ведра, розова промяна, ще трансформира пътуването от вкъщи до офиса и назад в едно прелестно и цветно преживяване.



Розовият трен е самобитно въплъщение на бързината, с която foodpanda доставя обичаното ядене. Средното време за доставка на foodpanda е 33 минути, като това е времето, в което се придвижваш с метро от Летище София до центъра.

„ Твоят избор, твоята храна “ е акция за теб, него и нея. Защото foodpanda е за всеки. Ние знаем, че когато си гладен, храната би трябвало да дойде бързо и несъмнено. Точно както когато човек пътува и желае да стигне бързо и в точния момент за където е тръгнал.

Твоят избор, твоята храна, твоето розово пътешестване до дома.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР