Днес не очаквах, че ще станем свидетели на ново политическо

...
Днес не очаквах, че ще станем свидетели на ново политическо
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Готови сме да получим третия мандат и да седнем на масата за преговори с всички без ДПС

Днес не чаках, че ще станем очевидци на ново политическо дъно. Това е невиждана обстановка. Три седмици ние виждаме един политически спектакъл. Това съобщи водачът на " " в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия във връзка рецесията след ротацията на кабинета.

„ Видяхме през днешния ден желанието на ПП-ДБ да създадат държавно управление. Бойко Борисов обаче звучеше изрично, че няма да даде поддръжка, акцентира той. „ Нека да забележим какво ще се случи на следващия ден при връчването на мандата. ГЕРБ се люлее от вътрешната страна, има напрежение в самата партия “, посочи водачът на „ “ и прикани ПП-ДБ да върнат мандата на следващия ден.

„ Хипотетично може да забавят връщането на мандата със седем дни. Не изключвам разновидността да излъчат за министър-председател лице от ГЕРБ. В българския парламент политика липсва, има пазарлъци. С това държание политиците отвратиха още повече българския народ “, счита Костадинов.

„ Можем да вземем отговорно третия мандат. Готови сме да получим третия мандат и да седнем на масата за договаряния. Ще бъде образувано българско държавно управление. Принципът за сформиране на българско държавно управление ще бъде в него да бъдат показани всички сфери от българското общество “, акцентира водачът на партия „ “.

„ Държавата ни се намира в доста сериозна рецесия, по тази причина се нуждаем от обединяване. Трябва да протегнем ръка към всички без, тъй като те не са партия, а организация. Настояваме за референдум за еврото и лв.. Искаме излизане от НАТО и предоговаряне на изискванията за участието ни в Европейски Съюз “, сподели още той.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР