Днес не е ден за спорове. Вгледайте се в себе

...
Днес не е ден за спорове. Вгледайте се в себе
Коментари Харесай

Една зодия започва нов бизнес, друга получава знак от съдбата

Днес не е ден за разногласия. Вгледайте се в себе си и планирайте добре новата седмица. Защото е време за промени.

Обрат в живота на една огнена зодия стартира от през днешния ден. Тя има или нов бизнес или брак. Друга обаче ще получи знак от ориста. Трета би трябвало да е просто наблюдаващ.
-->
Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 25 юни 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.

ОВЕН - Предстоят ви значими промени в живота. Очакват ви приятни безредици. Възможно е да започнете нов бизнес или пък да ви се обяснят в обич. Влюбените може в този ден да предложат брак. Съвместният им живот ще е благополучен. Възможни са болки в гърлото и главоболие.

ТЕЛЕЦ - Не надценявайте силите си! Заемете се с осъществяване на тези задания, които не търпят отсрочване! На критиците отговаряйте с почитание! Не подценявайте нито препоръките им, нито знаците от ориста! В ден като този даже и неприятелите може да ви посочат правилния път.

БЛИЗНАЦИ - Може да съумеете, в случай че разчитате единствено на своите сили и умения. Не давайте напразни обещания и не поемайте повече задължения, от колкото можете да извършите! Може да ви изненадат с непристойно предложение. Обвързаните да внимават, да не подхващат рисковани дейности!

РАК - Бъдете с отворени сетива, наблюдавайте и се възползвайте от всяко състояние за ваше положително! Ще ви върви и в любовта. Може да вземате значими решения, от които ще зависи бюджетът ви през идващите няколко месеца. Не е желателно обаче да вземате или да давате пари назаем.

ЛЪВ - Бъдете наблюдаващ и участвайте единствено в мечтани от вас начинания! Предизвикателствата приемайте без терзания! Доверете се на интуицията си! Денят ще е прелестен за тези дами, които са посветили живота си на изкуството. Може да реализират огромен триумф.

ДЕВА - Можете да приключите с нещо натоварващо за вас. Идва време на повече наслада, която да си доставите, стига да пожелаете. Общуването, контактите и срещите могат да ви донесат оферти, контракти, смяна. Семейните да не подценяват децата си! Поговорете и ги подкрепете!

ВЕЗНИ - Някои от дамите през днешния ден ще се тормозят за приходите си. Възможно е да се стигне до разправии с вашите сътрудници. Опитайте се да изчистите недоразуменията и да хармонизирате отношенията  с околните ви!

СКОРПИОН - Избягвайте разногласията! Не бъдете прекомерно строги към децата и взискателни към околните си! Вместо да ги укорявате за минусите им, помогнете им да си поправят грешките и да да станат по-добри! Възможни са проблеми с очите.

СТРЕЛЕЦ - Не се сърдете на околните си, в случай че са ви дали обещание поддръжка, а не могат да си изпълнят обещанието! Ако имат проблеми като вашите, е обикновено да нямате огромни упования към тях. Желателно е да не поемате нови задължения. Избягвайте разногласията с околните си!

КОЗИРОГ - Това е ден, в който не би трябвало да играете функции, а да сте такива каквито сте. Свалете маските и бъдете откровени! Ако се опитате да излъжете или пък се хвалите за нещо, което не сте постигнали сами, ще се изложите. Възможни са финансови проблеми, внимавайте защо давате пари!

ВОДОЛЕЙ - Днес сте като императори на смеха, само че може да се посветите на нова идея - да помагате на хора в неволя или даже единствено да накарате близките да се усмихват. Бъдете великодушни и любящи! Не очаквайте нищо в подмяна! За добрините ще бъдете възнаградени, само че не в този момент.

РИБИ - Този ден не е за оттегляне. Отстоявайте позицията си, правилата, убежденията и идеалите си! Бъдете обаче снизходителни към хората, които са осъзнали грешките си и желаят да ги поправят! Ако обичаният човек се нуждае от близостта ви, не го подценявайте!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР