Днес на територията, обслужвана от ОДМВР-Пазарджик се проведе специализирана полицейска

...
Днес на територията, обслужвана от ОДМВР-Пазарджик се проведе специализирана полицейска
Коментари Харесай

Спецакцията на КАТ, НАП и ДАИ на Тракия приключи! Връчиха десетки електронни фишове

Днес на територията, обслужвана от ОДМВР-Пазарджик се организира профилирана полицейска интервенция по метода „ широкообхватен надзор ”. Действията се осъществиха в региона на 69-ти километър от Автомагистрала „ Тракия ” в посока за София.

В акцията взеха присъединяване няколко автопатрулни екипа на бранш „ Пътна полиция ” при ОДМВР-Пазарджик, РУ-Пазарджик, представители на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация ”, Агенция „ Митници ”, Агенция „ Пътна инфраструктура ”, Националната организация за преходите.

В рамките на към три часа са осъществени инспекции на 132 леки, лекотоварни и товарни моторни транспортни средства, както и на 140 лица. Установени са двама водачи, управлявали колите си с централизация на алкохол в рамките сред 0.5 и 1.2 промила, за други открити нарушавания за формирани 5 фиша, връчени са десетки електронни фишове на водачи за нарушаване на скоростните режими. В своите посоки на активност инспектори от останалите държавни контролни органи са направили инспекции главно на лекотоварни и товарни коли, оповестиха от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР