Днес на официално събитие в Национална футболна база Бояна“ бе

...
Днес на официално събитие в Национална футболна база Бояна“ бе
Коментари Харесай

Представена бе официалната топка на турнира за Купата на България

Днес на публично събитие в Национална футболна база „ Бояна “ бе показана футболната топка, с която ще се играят дуелите от шампионата за Купата на България. Т

опката е от най-високо качество, дело на световноизвестния бранд  “Adidas ”, и се употребява в тазгодишното издание на Шампионската лига – а особено за участниците в Купата на България тя ще бъде брандирана с логото на шампионата и спонсора му Sesame. Дебютът на формалната топка ще бъде още в първия постоянен кръг на надпреварата (1/16-финали) идния месец.

„ Вярвам, че всички участници ще останат удовлетворени от тази облага. Благодаря на Българския футболен съюз за опцията това да се случи, благодаря и на формалния спонсор, който влага в плана “, съобщи президентът на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов, който застана пред медиите в компанията на техническия шеф на Българския футболен съюз Георги Иванов, члена на УС на ПФЛ Даниел Боримиров и селекционера на България U21 Александър Димитров.

След церемонията бе извършено и съвещание на Управителния съвет на ПФЛ, в чието начало участва и Борислав Михайлов. Президентът на БФС пожела триумф на членовете на управителния орган на Професионалната лига и изрази задоволството си от положителното взаимоотношение сред двете институции в последните месеци.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР