Днес на кортовете на Sofia Tech Park започва петият турнир

...
Днес на кортовете на Sofia Tech Park започва петият турнир
Коментари Харесай

Интерактив тенис - Sofia Tech Park приема турнир от сериите чалънджър

Днес на кортовете на Sofia Tech Park стартира петият шампионат от сериите чалънджър на Интерактив тенис 5 Challenger | Sofia Tech Park. Надпреварата ще се организира в събота и в неделя, като през първия ден ще играят начинаещите, а във втория могат да се включат всички, без ограничавания в уменията.


Чалънджър сериите на ИТЛ притеглят от ден на ден другари на тениса, защото дават опция за срещи с нови противници и носят опит в играта на точки. Всички участници имат обезпечени минимум два мача. И през двата дни изгубилите в първи кръг играят успокоителен шампионат, а най-запалените излизат на кортовете и в двата дни на конкуренцията. Както всички надпревари на Интерактив тенис, и чалънджърите се организират при авансово направена стратегия, с минимално очакване и мачове с равностойни противници.


В неделя уредниците от Интерактив тенис приготвят изненада за всички участници. Ботега обезпечава пенливо вино, с цел да охлади пристрастеностите в горещото време. Схемата за шампионата в неделя към момента е отворена, а искащите могат да се запишат на уеб страницата на ИТЛ www.interactive-tennis.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР