Днес на гости ни е Стамбини, който беше viral в

...
Днес на гости ни е Стамбини, който беше viral в
Коментари Харесай

Стамбини: Сънувах появата на Емили тротинетката

Днес на посетители ни е Стамбини, който беше viral в онлайн пространството доста преди Instagram и TikTok. Въпреки, че го поканихме, с цел да си приказваме за обич, взехме решение че е по-добра концепция първо да обсъдим какво се случва с Бритни Спиърс и доста други международни мистерии и конспирации!

Стамбини, ти ни направи психопрофил при започване на нашата среща. Какво научи за всяка от нас?

Много позитивни хора, обичащи това, което вършат. А и зодиите ви са супер!

Какво смяташ по въпроса за Бритни Спиърс?

Огромен абсурд е протичащото се към нея. Част от хората считат, че към момента е затворена, само че пък други мислят, че е умряла и е сменена от клонинг. Действително се качват остарели материали и очевидно други хора ръководят нейната страница в Instagram. Преди всичко тя е човек и американските управляващи би трябвало да схванат какво се случва с нея.

У нас няма доста информация, тъй като българският потребител не желае да се напряга душевен и обича да разпуска с даже дебелашки видеа. Все отново пандемията доста ни повреди. След последния локдаун живеем в неустановеност и не сме сигурни какво да чакаме в идващия ден. Затова хората живеят за през днешния ден.

Спомена, че си имал оракулски сън във връзка пандемията.

Да, множеството неща, които се случват в живота ми съм ги сънувал. Сънувах следното: прозорците ми бяха зазидани и отивах до магазина да извършвам кражба, даже ударих един човек с бухалка. Навсякъде имаше консерви, всичко беше потънало в прахуляк. Друго, което сънувах беше голямо наводняване в София, само че за благополучие това не се случи.

Как се научи да тълкуваш сънищата?

Те просто се случват. След като се разделих с Тихомир бях доста депресиран и не действах вярно. Една нощ в съня ми се появи починалият ми дядо. Беше ме хванал за рамото и ми споделяше, че всичко ще се подреди. Раздялата беше най-големия провал в живота ми, чиито последици към момента ме преследват.

Съща по този начин сънувах Емили. Беше нещо като регресия. Не виждах лицето, а единствено силуета. Видях русо момиче. Още тогава е усетих, че ще се случи нещо.

В днешно време съвсем нищо не помня от сънищата и не сънувам хубави неща. Но пък в последно време овладях осъзнатото сънуване.

Вярваш в силите. Как тъкмо си ги обясняваш?

Всеки човек и неговата душа излъчва сила. Той я предава - да вземем за пример има хора, които са отрицателни и скапват всичко единствено с наличието си. Можем да си оставим неприятната сила у дома - по този начин съм теоретичен. Излизам, заключвам вратата и съм различен човек.

Казваш, че харесваш true crime и мистерии. Какво ти дава сходен вид наличие?

Според мен, гледайки сходно наличие, учим душeвността на хората. Така осъзнаваме по какъв начин контузиите от детството могат да ни повлияят кто възрастни. Напоследък затъпяваме и е добре да търсим друг вид знание и да се обогатяваме. Темите, свързани с убийства не ме натоварват. Стигаме до извода, че детството е радикално значимо за развитето на индивида.

Твоите оракулски сънища още в детството ли започнаха?

По-скоро имах видения. Бях послетил лечителка, която ми сподели, че би трябвало да се изправя против страховете си. Беше ме боязън от тъмното, по тази причина се затворих самичък в мазето на мрачно. Наскоро преодолях страха си от водата, като се записах на дайвинг курсове.

Каква е разликата сред духа и привидението?

Духът е полупрозрачен, силуетен, до момента в който привидението е като сянка. Имал съм и привидения, и среща с духове. За първи път ми се случи, когато бях дребен по време на сънна парализа. Впоследствие разбрах, че баба ми беше донесла пръст от гробищата, защото нейният брат беше умрял.

На идната вечер видях един боец, който беше обезглавен на масата, главата му висеше и ужасно доста се уплаших. Последното ми видение беше някакъв тип кланица под формата на сенки. Призраците и приивиденията не приказват - идват и следят. Целта на тези срещи е опит за контакт или незавършени каузи.

Трябва ли да ни е боязън от тези неща?

Не! Трябва да показваш самообладание. Те идват, когато си най-зле и могат да ти докарат голям брой проблеми. Човек може да бъде обладан от дух, тъй като те търсят обект, в който да се вселят. Ако ти замирише неприятно, значи има наличие. Същото важи и когато ти стане студено. Когато се местят предмети, това демонстрира съществуване на полтъргайст, а когато човек беснее, евентуално го е обсебил дявол.

Какво е мнението ти за пандемията?

На мен локдаунът ми полвия позитивно, тъй като нямах проблем с това, че съм затворен. Този интервал ми оказа помощ да пренаредя целите си. За мен пандемията си беше изпит. Много мои познати сложиха завършек на живота си. Хората не престават да вървят с маски. Масовият боязън, който вся медията изигра неприятна смешка на душeвността ни. Вчера се изкашлях и една жена ме изгледа ужасено. В един миг стопирах да проследявам формалната информация. Също по този начин, хората не знаят, че еднократните маски се сменят през несъмнено време и не е обикновено да ги носят по време на цялата пандемия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР